100% ГАРАНТИЯ, оформление гражданства Европы, ЕС, Румынии, шенгенской визы, работа, виза в Польшу, Черновцы, Украина, Ужгород, Львов, получить паспорт Румынии ВІЗОВА ПІДТРИМКА | Румынский паспорт. Гражданство Румынии для украинцев и россиян. Услуги по восстановлению гражданства

вул. Шкільна, м. Чернівці, УКРАЇНА

+380 95 596 6673 esrobota@gmail.com

ВІЗОВА ПІДТРИМКА

facebook-logo


ВІЗОВА ПІДТРИМКА

vkontakte

 Ми допомагаємо:

  •  – отримати запрошення (180/360 і 360/360);
  •  – оформити страховку;
  •  – зареєструвати Вас в консульство на подачу документів;
  •  – заповнити анкету;
  •  – зібрати весь пакет документів для подачі в консульство.

Про терміни.


В загальному віза оформляється біля 20-ти днів.  З них:

– 5-7 днів оформляється запрошення

– 1-2 дні пересилка Новою поштою до Вас запрошення і страховки;

– 10 днів розгляд Вашої заяви в консульстві і відкриття візи.

Завжди залишаємся на звязку з Вами…

Ви можете зв’язатися з нами за тел. +380955966673

Або звернутися по Скайпу – if120686kbm

Основні документи, потрібні для отримання довгострокової візи:


  •  Візова анкета, заповнена латинськими літерами (польською, англійською або українською в транслітерації) та підписана особисто заявником. Візова анкета для неповнолітньої дитини подається і підписується одним із батьків або опікунів. Окрему анкету слід подавати також і у випадку дітей, вписаних до паспорту одного з батьків або офіційних опікунів, де буде вклеєна окрема віза.
  •  Дві (1 – у випадку подачі до ППВА у Києві) кольорові фотографії. Щоб ознайомитися з вимогами до фотографій, будь ласка, натисніть тут 
  • Підписаний заявником закордонний паспорт, що відповідає наступним вимогам:

– дійсний принаймні 3 місяці після дати останнього запланованого виїзду з території країн ЄС;
– містить принаймні дві вільні сторінки (для віз) і виданий не раніше, ніж 10 років тому. У випадку подачі документів на візу для неповнолітньої дитини, що вписана в паспорт, необхідні додаткові сторінки для візи.
– у випадку наявності інших закордонних паспортів, їх потрібно додати до анкети (оригінали та копії). Якщо попередні паспорти були здані, в українському паспорті має бути відповідна відмітка або довідка з ОВІРу про його вилучення.
– продовжені паспорти до розгляду не приймаються.

  •  Копії першої інформаційної сторінки паспорту і копії Шенгенських та останньої національної візи за останні три роки.
  •   Внутрішній паспорт – оригінал і копія всіх сторінок з відмітками.
  •  Оригінал та копія страхового медичного полісу, що відповідає наступним вимогам:

– зона покриття – Європа, Шенген або весь світ, сума покриття на особу – 30000 €, сума франшизи не повинна перевищувати 150 € (100 € у випадку подачі документів у Рівному та Луцьку).
– усі дані заявника в страховому полісі повинні бути правильними (ПІБ, повна домашня адреса проживання, номер закордонного паспорту й дата народження).
–  при одноразовій поїздці, період страхування повинен бути на 15 днів більший від дати дії візи. У випадку одного в’їзду, медичний поліс має покривати всі дні запланованого перебування; у випадку багаторазового перебування медичний поліс може покривати лише першу поїздку.
–  страхувальником може виступати лише повнолітня особа. У випадку подачі документів для неповнолітньої особи Страхувальником може виступати один з батьків/офіційних опікунів.
–  Страховий поліс необхідно надати з оригіналом та копією квитанції про оплату (із зазначенням наступної інформації: ПІБ заявника або номер страхового полісу).
– у страховому полісі обов’язково повинна бути зазначена інформація про те, що «Страховий захист надається згідно з «Рішенням Ради ЄС 2004/17/WE відносно медичного страхування подорожуючих за кордон» (у випадку подачі документів до ППВА у Луцькому та Харківському консульських округах)

Додатково, для неповнолітніх осіб (до 18 років) потрібно надати:

а) у випадку спільної подорожі:

  • – оригінал та копію свідоцтва про народження;
  • – у випадку, якщо у батьків є діючі Шенген візи, до справи також необхідно долучити копії цих віз разом з першою сторінкою закордонного паспорта (не стосується ППВА у Луцьку та Рівному – нотаріально завірений дозвіл від батьків/офіційних опікунів на виїзд дитини за кордон повинен бути наданий навіть у випадку спільної подорожі);
  • – у запрошенні / бронюванні готелю повинні бути вказані дані всіх подорожуючих осіб;

б) у випадку, якщо неповнолітні заявники подорожують тільки з одним із батьків, або без них:

  • – оригінал та копію свідоцтва про народження;
  • – нотаріально завірений дозвіл від батьків/офіційних опікунів на виїзд дитини закордон, що містить наступну інформацію: країни виїзду (Польща та інші країни Шенгенської угоди), чітко зазначений термін дії нотаріально завіреного дозволу на виїзд закордон (число/місяць/рік). У випадку, коли дитина їде у супроводі третьої особи, необхідно додатково подавати її/його діючу візу та копію першої сторінки закордонного паспорта;
  • – копія першої сторінки паспорта від одного/обох батьків/офіційних опікунів, які не подорожують з дитиною;
  • – якщо є тільки один опікун, це потрібно підтвердити, надавши рішення суду про одноосібне опікунство, свідоцтво про смерть або інший документ.
  • – якщо для відкриття візи для неповнолітньої особи подається закордонний паспорт одного з батьків/офіційних опікунів до якого вона вписана, дозвіл від нього/неї подавати не потрібно.

Консульський збір за розгляд візових заявок для громадян України становить 35 €.

Кожен, хто не є громадянином України, має також надати:


Документ, що підтверджує легальність проживання на території України (віза/посвідка на проживання/реєстрація дійсні ще 3 місяці після останнього запланованого повернення в Україну.

Доказ наявності достатніх фінансових коштів, який може бути поданий у вигляді: довідки з місця роботи із вказанням посади працівника, заробітньої плати за останні 6 місяців і рік прийняття на роботу; довідки з банку про залишок коштів на депозитному рахунку; довідки з банку про наявність кредитної картки і залишок на рахунку; виписки з банківського рахунку за останні 3–6 місяців; дорожніх чеків*.

Довідка з роботи в оригіналі:


  •  Для найманих працівників: довідка з місця роботи, яка підтверджує посаду працівника, заробітну плату за останні 6 місяців і рік прийняття на роботу.
  • Для приватних підприємців: оригінал свідоцтва про державну реєстрацію ФОП.
  • Для студентів: довідка з навчального закладу.

* Ті заявники, які подають документи в ППВА у Львові, Тернополі та Івано-Франківську повинні надати виписку з банку про рух коштів на рахунку або дорожні чеки разом з квитанцією про їх купівлю.

Документи, що підтверджують мету поїздки:

а) З метою праці на час, що не перевищує 6 місяців протягом року:

  • Оригінал і копія заяви-доручення на виконання праці, зареєстрованої в Повітовому бюро праці. Запрошення повинно містити наступну інформацію:
  • Дата видачі, підпис і печатку відповідальної особи в Повітовому бюро праці;
  • Назва запрошуючої фірми, підпис і печатку роботодавця;
  • Прізвище, ім’я, рік народження, серія і номер дійсного закордонного паспорта заявника;
  • Мета та тривалість візиту (дати, кількість днів перебування);
  • Хто покриває витрати на транспорт і проживання

б) З метою виконання праці на підставі дозволу:

Оригінал і копія дозвілу на працю на території Республіки Польща, виданий Воєводським управлінням і дійсний максимально 365 днів. Запрошення повинно містити наступну інформацію:

  • Дата видачі, підпис і печатку відповідальної особи у Воєводському управлінні;
  • Назва запрошуючої фірми;
  • Прізвище, ім’я, рік народження, серія і номер дійсного закордонного паспорта заявника;
  • Мета та тривалість візиту (дати, кількість днів перебування);
  • Хто покриває витрати на транспорт і проживання.

 

Увага! У ППВА у м. Києві на робочу візу приймаються документи лише тих заявників, що офіційно зареєстровані у Київській, Чернігівській, Черкаській та Кіровоградській областях.

*Будь ласка, зауважте, що запрошення дійсне протягом 3 місяців від дати видачі.

Інформуємо, що згідно з розпорядженням ЄС № 265/2010 Європарламенту і Ради, котре вносить зміни у Виконавчу Конвенцію Шенген та Розпорядження № 562/2006 стосовно руху осіб, котрі мають довгострокові візи:

Всі візи типу D, що дають право пересуватися по зоні Шенген протягом трьох місяців у кожному шестимісячному періоді – аналогічні гостьовим.

Держави-члени можуть видавати візи типу D максимально з однорічним періодом дії.

Під час оплати візового та сервісного зборів необхідно надати копію 1-6 (за наявності будь-якої інформації на них) сторінок українського паспорту у касі банку.

Оплата послуг здійснюється в день подачі документів після їхньої попередньої перевірки у касах банку, розміщенного в приміщенні ППВА. У випадку відсутності кас у ППВА, оплата може бути здійснена у відповідному банку. Під час оплати додатково утримується комісія за послуги банку.

ЗАЯВКА

Заявка на безплатну консультацію

Ваше ім'я (обов'язково)

Ваш email (обов'язково)

Ваш телефон (обов'язково)

Тема

Ваше повідомлення

Fatal error: Class 'Get_links' not found in /var/www/dif/data/www/visa.dif-info.com/wp-content/themes/modality/comments.php on line 20